Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 9 januari 2014

Nieuwjaarsborrel D66 Beuningen met partijleider Alexander Pechtold

Zaterdag 11 januari bezoekt Alexander Pechtold de Nieuwjaarsborrel van D66 Beuningen. De landelijk fractievoorzitter van de sociaal-liberalen heft met de in Beuningen nieuwe politieke partij het glas op een succesvol jaar.

‘Vol vertrouwen, ambitie en energie starten we aan 2014’ aldus de Beuningse lijsttrekker Roel Kuppens. ‘Ons programma en de kandidaten hebben we onlangs al gepresenteerd. De campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart gaat nu de volgende versnelling in. We waarderen het zeer dat Alexander Pechtold met ons die start wil inluiden.’

Gezamenlijk met D66 Nijmegen, D66 Wijchen en D66 Berg en Dal organiseert D66 Beuningen deze feestelijke opening van 2014.

Nieuwjaarsborrel
Tijdens de Nieuwjaarsborrel is er voor iedereen volop gelegenheid vragen te stellen aan Roel Kuppens, andere Beuningse kandidaten en partijleider Alexander Pechtold. De borrel start om 16:00 uur en vindt plaats in Stadsbrouwerij de Hemel, Franseplaats 1, Nijmegen.