Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 8 juli 2017

Roel Kuppens lijsttrekker D66 Beuningen

De leden van D66 in Beuningen hebben wederom Roel Kuppens gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Kuppens was eerder ook lijsttrekker in 2014 toen de partij, als nieuwkomer, direct met 3 zetels in de raad werd verkozen. Dit was aanleiding om met BN&M een nieuw college te vormen met Hans Driessen als wethouder

Kuppens: “Ik beschouw het als een cadeautje dat ik deze rol nog een keer mag vervullen en dat de leden mij het vertrouwen geven om naar een mooi resultaat te werken.”

Intussen werkt D66 Beuningen hard aan een verkiezingsprogramma voor de komende periode. Kuppens: “Het programma is toekomst gericht. Dat is nu ook weer mogelijk aangezien we er een stuk beter voor staan als gemeente dan 4 jaar geleden. Er is weer ruimte om te investeren en D66 Beuningen wil zorgen dat alle inwoners hiervan kunnen profiteren.”