Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 14 juli 2017

“Een traktatie voor de juf en meester”, wat kregen wij terug

D66 heeft op elke school in de gemeente Beuningen een pot met snoep achtergelaten, met de opdracht de pot leeg te snoepen en daarna te vullen met ideeën om het onderwijs in Beuningen nóg beter te maken. De potten zijn inmiddels opgehaald en alle ideeën zijn bekeken.

D66 fractievoorzitter Roel Kuppens: “De beste ideeën over het onderwijs komen uit het onderwijs zelf, en dat blijkt ook wel uit het aantal reacties en de kwaliteit van alle ideeën en suggesties.”
D66 lid Peter Ashmann: “De ideeën worden gebruikt bij het opstellen van het verkiezingsprogramma.”

D66 Beuningen bedankt alle scholen voor de hartelijke ontvangst, de enthousiaste medewerking en de goede ideeën. Zodra het verkiezingsprogramma klaar is, krijgen alle scholen een exemplaar zodat iedereen kan zien wat er met de goede ideeën is gedaan!