Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 28 oktober 2017

Minder onkruid in de wijken

Het onderhoud in de openbare ruimte is een aantal jaren op een lager niveau gezet vanwege de financiële situatie waarin de gemeente Beuningen verkeerde. D66 fractievoorzitter Roel Kuppens: “Het onkruid stond op momenten wel erg hoog. Voor veel inwoners is dit een grote ergernis waardoor ook het woongenot wordt beïnvloed. Nu het weer beter gaat vinden D66 en BN&M het van belang dit aan te pakken.”

Om die reden zullen beide partijen tijdens de begrotingsraad op 31 oktober een voorstel inbrengen om dit structureel te verbeteren. BN&M fractievoorzitter Bert Jeurissen: “Wanneer het beter gaat moeten alle inwoners hier ook van profiteren.”

In de gemeente Beuningen is het fantastisch wonen, het onderhoud van de openbare ruimte is hierbij erg belangrijk.