Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 17 november 2017

De leden hebben gekozen

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 hebben de leden van D66 Beuningen de volgorde van de kieslijst bepaald. Na lijsttrekker Roel Kuppens staat Alwin Steeg op plek 2. Alwin is een jong, enthousiast en betrokken commissielid die zich de komende periode in de raad wil gaan inzetten voor alle inwoners van de gemeente Beuningen. Op plek 3 staat Ingrid van Caulil, inmiddels een ervaren raadslid met veel kennis en ervaring op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en duurzaamheid.

Op plaats 4 staat Peter Ahsmann, een bekende naam in Beuningen vanwege zijn laatste functie als directeur van basisschool De Triangel. Naast veel kennis op het gebied van onderwijs wil Peter zich inzetten voor zaken op het gebied van financiƫn en ruimtelijke ontwikkeling. Nummer 5 is voor Leonie Oor, een commissielid met een brede kennis van de zorg en alles wat daarmee samenhangt. Met nummer 6 sluit Sydney van den Broek de top van de lijst af. Sydney is, na 4 jaar in de raad, ervaren in de politiek waar hij zich hard maakt voor alle inwoners, met name die met een behoefte aan zorg en ondersteuning.

Lijsttrekker Kuppens: “Mijn vertrouwen in de mensen op de lijst is groot, samen gaan we er vol tegenaan om alle inwoners van onze gemeente te overtuigen op D66 te stemmen op 21 maart. We gaan voor een verkiezingsprogramma met concrete ambities en een focus op onderwijs en duurzaamheid.” Het verkiezingsprogramma van D66 zal op 12 december in een ledenvergadering vastgesteld worden waarna het snel wereldkundig wordt gemaakt.