Steun ons en help Nederland vooruit

Adriaan Maters

kandidaat

Vanaf 1977 woon ik in Beuningen, het dorp waarin mijn vrouw geboren is. Ik heb het dorp zien groeien tot een plaats waar het goed wonen en goed toeven is en waar veel voorzieningen zijn op sociaal en cultureel gebied. Ik ben tot aan mijn pensioen leerkracht geweest op een basisschool in Beuningen. Het doet me daarom goed dat D66 het onderwijs hoog in het vaandel heeft staan.

Ik zet me als bestuurslid van Historisch Besef Beuningen in voor het behoud van ons culturele erfgoed. Ik ben blij dat de gemeente het initiatief van Historisch Besef om het Weurtsche Straatje te renoveren omarmd heeft en nu ook de klompenpaden terug wil brengen in het landschap.

Ik ben vrijwilliger bij de bibliotheek en wil graag, o.a. door het leiden van vertelochtenden, mijn steentje bijdragen om de rol van de bibliotheek als verbindende factor in onze gemeente te stimuleren.

Ik hoop dat de plannen om van Beuningen een duurzame gemeente te maken zullen slagen. Met D66 aan het roer moet dit zeker gaan lukken.Ik ben er trots op dat het wethouder Hans Driessen van D66 gelukt is, in veel kortere tijd dan voor mogelijk werd gehouden, om onze gemeente uit de rode cijfers te halen.
Gezond financieel beleid is belangrijk en alleen daarom al is het belangrijk dat D66 ook in de komende periode deel uitmaakt van de coalitie.