Steun ons en help Nederland vooruit

Ingrid van Caulil

kandidaat (nu raadslid)

56 jaar

"Al bijna 6 jaar houd ik mij als ZZP’er bezig met de veranderende wereld van de secretaresse: De economische en technologische ontwikkelingen maar ook veranderende organisatiestructuren hebben de rol van de secretaresse veranderd. Veel bedrijven en secretaresses hebben hierop ingespeeld maar een groter deel heeft nog geen notie van de voordelen die dit kan opleveren. Met mijn bedrijf iidos speel ik hier op in. Daarnaast ben ik bestuurslid van een regionale business club en lid van een internationale netwerkorganisatie."

“Medewerkers en bestuurders van de gemeente Beuningen zouden minder moeten gaan werken vanuit de houding ‘wij weten wat goed voor u is’ en meer vanuit de instelling ‘hoe kunnen wij u helpen uw eigen oplossing te realiseren?’ Een belangrijke grondhouding, die de basis vormt voor alle andere onderwerpen in ons programma.”

De eerste 4 jaar als raadslid waren voor mij een leerschool en een uitdaging. Graag wil ik mijn ervaring en kennis in een volgende termijn benutten om Beuningen nog meer te laten profiteren van het ‘D66 DNA’. Mijn persoonlijke motivatie is om Beuningen op de kaart te zetten als moderne en vooruitstrevende gemeente, zodat het ook in de toekomst een aantrekkelijke gemeente is waar jong en oud uit de regio graag wil wonen.

 

zelfstandig ondernemer

Meer van Ingrid van Caulil